Start verkoop zaterdag 27 juni

 
 
 
 

1.    Brochure beschikbaar

Ophalen brochure bij makelaar
Plan een afspraak in bij één van de makelaars om de brochure te ontvangen. Deze is vanaf 27 juni beschikbaar bij de makelaar of te downloaden in uw persoonlijke pagina. Wegens groot succes is het niet meer mogelijk om op zaterdag 27 juni een afspraak in te plannen. In de week van maandag 29 juni tot en met vrijdag 3 juli kunt een tijdslot van 10 minuten kiezen tussen 10 en 11 uur. U kunt dan ook vragen stellen

Een afspraak inplannen, hoe werkt dat?
Stap 1: Ga naar uw persoonlijke pagina
Stap 2: Kies uw makelaar
Stap 3: Kies het gewenste tijdslot aan en klik op aanmelden

Adressen:
Willemsen makelaar: Rozendaalselaan 8 in Velp
Assink NVM makelaars: Hoofdstraat 166 in Velp

Projectwebsite
Vanaf dit moment is de brochure ook te bekijken op de projectwebsite. Hier kunt u tevens relevante verkoopdocumenten vinden, zoals plattegronden, verkoopprijzen etc.

 
 

2.    Digitaal inschrijven 

Vanaf zaterdag 27 juni 2020 om 11:00 uur kunt u zich digitaal inschrijven voor de woning van uw voorkeur. U kunt zich voor meerdere woningen inschrijven. De inschrijftermijn loopt tot maandag 6 juli 2020 23.59 uur. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk om met de aangeleverde informatie.

3.    Toewijzing woningen

Op woensdag 8 juli worden de woningen onder toeziend oog van de notaris toegewezen. Heeft u geen woning toegewezen gekregen, dan komt u op de reservelijst te staan.

 
 

4.    Makelaar neemt contact op

Als de woning aan u is toegewezen, neemt de makelaar contact met u op en nodigt u uit voor een gesprek. Dit gesprek kan met videobellen of op kantoor met gepaste afstand plaatsvinden. Tijdens dit gesprek ontvangt u alle relevante aanvullende informatie, waaronder de Koop-/aannemingsovereenkomst van uw gekozen nieuwbouwwoning. De makelaar neemt de ontvangen informatie gezamenlijk door. Bent u na het gesprek met de makelaar nog steeds enthousiast? Dan zal de makelaar met u een nieuwe afspraak maken voor het tekenen van de koop- / aannemingsovereenkomst.

5.    Hypotheek afsluiten

Het afsluiten van de hypotheek is een belangrijk onderdeel en kan soms erg complex zijn. Indien gewenst kan de makelaar uw gegevens bij een hypotheekadviseur aanleveren voor een persoonlijk advies.

 
 

6.    Meerwerk aannemer

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt heel wat kijken; keuzes voor badkamer, toilet, keuken, binnendeuren etc. Deze keuzes geven u de mogelijkheid om de woning naar uw eigen smaak aan te passen. Om al deze wensen goed en op tijd te verwerken zal de kopersbegeleider van Kelderman Bouw, een aantal weken nadat u de koop-/aannemingsovereenkomst getekend heeft, contact met u opnemen voor een afspraak. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en ondertekenen we de optielijst. De verkorte optielijst kunt u hier downloaden. Er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden. 

7.    Overdracht bij de notaris

U heeft de koopovereenkomst getekend, de bedenktijd is voorbij en de ontbindende voorwaarden zijn niet nodig gebleken, de koop is definitief. Maar daarmee bent u nog geen eigenaar van de grond en de te bouwen woning. De grond dient namelijk nog officieel te worden overgedragen bij de notaris. De notaris regelt alle juridische zaken rondom de overdracht. De notaris zal u een uitnodiging sturen om de leveringsakte (ook wel transportakte genoemd) te komen ondertekenen. De verkoper en de notaris tekenen deze akte ook. Pas na ondertekenen van de akte bent u officieel eigenaar van de grond en de te bouwen woning. U bent klaar voor de bouw van uw woning!

 
 

8.    De bouwfase

Als minimaal 70% van de woningen onherroepelijk is verkocht krijgt Kelderman Bouw uit Ede het startsein om het project te gaan bouwen. Voordat zij kunnen starten moet het terrein bouwrijp gemaakt worden. 

De sloop en het bouw- en woonrijp maken van het terrein gaan zo’n 3 maanden duren. De verwachting is dat daar in het eerste kwartaal van 2021 mee gestart kan worden. Daarna volgen de bouwwerkzaamheden die afhankelijk van het weer, ca. 1 tot 1,5 jaar zullen duren. Kelderman Bouw zal zowel de coördinatie van de sloop, het bouw- en woonrijp maken van het terrein als de bouw van de woningen verzorgen.