Start verkoop vrijdag 4 augustus

 
 
 
 

1.   Brochure beschikbaar

Vanaf het moment dat we in verkoop zijn kunt u de brochure afhalen bij de makelaar en tevens alle informatie vinden op deze website.

Willemsen makelaars
Jansplaats 29 Arnhem
Rozendaalselaan 8 Velp
(026) 445 27 51

 
 

2.   Digitaal inschrijven 

Het inschrijven op de bouwnummers van uw voorkeur voor Record Velp verloopt geheel digitaal. U kunt hiervoor naar uw persoonlijke accountomgeving Record Velp. (Klik op inloggen onderaan de pagina)

Vanaf vrijdag 4 augustus vanaf 15:30 ziet u in uw persoonlijke accountomgeving een korte toelichting op het inschrijfformulier. Ook ziet u onderaan deze toelichting de button “Open het inschrijfformulier” staan. Als u op de button “Open het inschrijfformulier” klikt word u in totaal door vier pagina’s geleid. Het is mogelijk om meerde bouwnummers op te geven indien u meer voorkeuren heeft. Het is hier ook mogelijk om uw financiële haalbaarheidscheck toe te voegen. Het toevoegen van een financiële check is een pré bij toewijzing.

Als u de velden op deze pagina’s hebt ingevuld en ondertekend, klikt u op de button “Inschrijven”, dan wordt uw inschrijfformulier verzonden. U krijgt in uw scherm een bevestiging te zien dat u zich heeft ingeschreven. Tevens ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Wij sluiten de inschrijving op 13 augustus 2023 om 23:59 uur. Inschrijvingen na deze datum en tijd kunnen wij niet meer in behandeling nemen.

Mocht u er om welke reden dan ook niet uitkomen dan staat uiteraard het verkoopteam van Willemsen makelaars tijdens kantooruren voor u klaar! Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 026 – 445 27 51

3.   Toewijzing woningen

Wij maken bij de toewijzing geen onderscheid wanneer iemand zijn inschrijving heeft ingediend, zolang dit maar voor 13 augustus 2023 om 23:59 uur is gebeurd. Het toewijzen van de woningen vindt plaats op dinsdag 15 augustus 2023. Heeft u geen woning toegewezen gekregen, dan komt u op de reservelijst te staan.

 
 

4.   Makelaar neemt contact op

De makelaar belt hierna alleen de mensen die een woning toegewezen hebben gekregen. De gelukkigen krijgen dan binnen enkele dagen een telefoontje en worden voor een eerste gesprek uitgenodigd. Tijdens dit gesprek ontvangt u alle relevante aanvullende informatie, waaronder de Koop-/aannemingsovereenkomst van uw gekozen nieuwbouwwoning. De makelaar neemt de ontvangen informatie gezamenlijk met u door. Bent u na het gesprek met de makelaar nog steeds enthousiast? Dan zal de makelaar met u een nieuwe afspraak maken voor het tekenen van de koop- / aannemingsovereenkomst.

5.   Hypotheek afsluiten

Het afsluiten van de hypotheek is een belangrijk onderdeel en kan soms erg complex zijn. Indien gewenst kan de makelaar uw gegevens bij een hypotheekadviseur aanleveren voor een persoonlijk advies.

 
 

6.   Meerwerk aannemer

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt heel wat kijken; keuzes voor badkamer, toilet, keuken, binnendeuren etc. Deze keuzes geven u de mogelijkheid om de woning naar uw eigen smaak aan te passen. Om al deze wensen goed en op tijd te verwerken zal de kopersbegeleider van Kelderman Bouw, een aantal weken nadat u de koop-/aannemingsovereenkomst getekend heeft, contact met u opnemen voor een afspraak. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en ondertekenen we de optielijst. Er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden. 

7.   Overdracht bij de notaris

U heeft de koopovereenkomst getekend, de bedenktijd is voorbij en de ontbindende voorwaarden zijn niet nodig gebleken, de koop is definitief. Maar daarmee bent u nog geen eigenaar van de grond en de te bouwen woning. De grond dient namelijk nog officieel te worden overgedragen bij de notaris. De notaris regelt alle juridische zaken rondom de overdracht. De notaris zal u een uitnodiging sturen om de leveringsakte (ook wel transportakte genoemd) te komen ondertekenen. De verkoper en de notaris tekenen deze akte ook. Pas na ondertekenen van de akte bent u officieel eigenaar van de grond en de te bouwen woning. U bent klaar voor de bouw van uw woning!

 
 

8.   De bouwfase

Als minimaal 70% van de woningen onherroepelijk is verkocht krijgt Kelderman Bouw het startsein om het project te gaan bouwen. Voordat zij kunnen starten moet het terrein bouwrijp gemaakt worden.

De bouwrijp maken van het terrein en aanleg nutstracés gaan zo’n 2 a 3 maanden duren. De verwachting is dat daar in het vierde kwartaal van 2023 mee gestart kan worden. Daarna volgen de bouwwerkzaamheden die afhankelijk van het weer, ca. 1 tot 1,5 jaar zullen duren. Kelderman Bouw zal zowel de coördinatie van het bouw- en woonrijp maken van het terrein als de bouw van de woningen verzorgen.